Selidbe Beograd

Usluga selidbe u Beogradu

Selidbe u Beogradu ponekad donose specifične probleme koji se retko susreću u ostalim gradovima naše države. Stoga je često potrebna dobra organizacija i angažovanje stručnih ljudi, kako bi se ovaj posao izvršio uspešno i u dogovorenom vremenskom roku. Ukoliko se prostor koji je potrebno preseliti nalazi u centru grada ili u nekoj prometnoj jednosmernoj ulici, te je selidbu nemoguće odraditi tokom dana zbog gustine saobraćaja, rado ćemo Vam izaći u susret i ugovoriti selidbu u onom delu dana pogodnom za preseljenje. A, ukoliko je to potrebno, selidbu možemo izvršiti i u večernjim satima ili vikendom.

Jedno od rešenja koje Vam možemo ponuditi, ukoliko živite u uskoj ili jednosmernoj ulici, je selidba kombijem. Njegova praktičnost u tim uslovima je nemerljiva u odnosu na kamion većeg gabarita zbog lakog parkiranja, probijanja kroz beogradski saobraćaj, kao i mogućnosti da se kreće ulicama svih kategorija.

Sledeća opcija je selidba manjim kamionom. Za kamion manjeg gabarita važe ista saobraćajna pravila kao i za kombi prevoz, te se on može kretati svim ulicama kojima se može kretati i kombi. Prevoz manjim kamionom je idalna opcija ukoliko saobraćajni uslovi većim delom radnih dana ne dozvoljavaju prilaz kamionom, a količina stvari koje treba preseliti je prevelika ili previše kabasta za kombi.

Naravno, ukoliko Vam je potreban kamion, izaći ćemo Vam u susret i efikasno ćemo organizovati kamionski prevoz u onom delu dana u kom to saobraćaj najviše dozvoljava.

Selidba u Beogradu cena

Za selidbe Beograd uradićemo Vam besplatnu procenu cene, kako bismo Vam dali najbolju moguću cenu i najkraći mogući rok za izvršenje.

Potrebna vam je neka od naših usluga?

KONTAKT

Kontakt Info

Adresa: Svetog Save 98, Pančevo

Telefoni: 064/ 444 66 74
063/ 253 028

E-mail: info@selidbe-bomboncic.com

Pratite nas:

Gde se nalazimo

Firma od poverenja 2018