Selidbe Beograd

Svaka selidba je stresna za one koji se sele. Puno je stvari tada na umu. Da li je sve spakovano kako treba, da li su lomljive stvari posebno dobro obezbeđene, kako izneti tešku belu tehniku ili glomazanu ugaonu garnituru, ormar ili neki drugi kabasti ili težak predmet ili deo nameštaja? Da Vi o tome ne biste i brinuli, mi smo tu! Oslobodićemo Vas stresa i brige i svu odgovornost ćemo profesionalno i pouzdano preuzeti na sebe.

Profesionalna selidba, vozači i radnici

Vozači koji upravljaju našim vozilima su ljudi sa višegodišnjim iskustvom u upravljanju kako kombijima, tako i kamionima. Pouzdanost i tačnost su ono što ih posebno ističe.

Profesionalni tim naših radnika će izvršiti utovar, prevoz i istovar stvari i tako Vas poštedeti stresa i fizičkog napora koji svaka selidba nosi. Po potrebi, možemo obaviti uslugu demontiranja i montiranja nameštaja uz maksimalnu pažnju i pakovanje stvari u kutije. Korišćenjem zaštitinih folija obezbedićemo Vaš nameštaj, slike i sve što je potrebno kako bi ceo proces selidbe prošao bez oštećenja i na taj način ćemo Vam obezbediti selidbu bez stresa. Naši zaposleni su ono čime se posebno dičimo!

Selidba kamionom

Pod uslugom selidbe kamionom podrazumevamo iznajmljivanje kamiona, sa vozačem. Selidba kamionom je odlično rešenje pošto je kamion praktično vozilo u koje se može utovariti velika količina robe i nameštaja koje treba prevesti na određenu lokaciju. Kamion za selidbe nudi znatno veći tovarni prostor nego kombi ili manji kamion. Na taj način, celu selidbu možete obaviti u jednoj turi, a ne iz nekoliko puta. Ukoliko se vrši selidba kuće ili stana većeg od 80 m2, i ukoliko postoji veći broj stvari koje treba prevesti na novu lokaciju, a naročito onih kabastih, preporučujemo Vam selidbu kamionom. Opremljenost naših kamiona kojim vršimo kamionski transport će utovar i istovar učiniti sigurnim i pružiće dodatnu bezbedost predmetima u tovarnom delu.

Uslovi i usluge koje nudimo:

 • Procena selidbe
 • Kombi prevoz
 • Prevoz manjim kamionom
 • Selidba i prevoz velikim kamionom
 • Profesionalni radnici sa višegodišnjim iskustvom
 • Tačnost i odgovornost
 • Demontaža i montaža na licu mesta
 • Pakovanje i zaštita stvari
 • Utovar i istovar
 • Prevoz teških i specijalnih predmeta (sefova, klavira, kasa, TA peći, itd)
 • Odvoženje nepotrebnih i starih stvari na zvanične deponije
 • Najpovoljnije cene selidbi u Srbiji

Naglašavamo i da se sva vozila koja posedujemo redovno održavaju i tehnički su ispravna, kao i da posedujemo različitu opremu koja olakšava utovar i istovar kao i siguran prevoz robe svih veličina.

Svaki dogovor između nas i klijenta biće ispoštovan u dogovrenom roku i po veoma povoljnoj ceni. Sve ugovorene obaveze biće urađene profesionalno, brzo i savesno. Proverite zašto svi kažu da nudimo najpovoljnije cene selidbi u Srbiji. Na raspolaganju smo Vam onda kada Vi to želite!

Potrebna vam je najbolja firma za selidbe u Beogradu?

Potrebna vam je neka od naših usluga?

KONTAKT

Kontakt Info

Adresa: Svetog Save 98, Pančevo

Telefoni: 064/ 444 66 74
063/ 253 028

E-mail: info@selidbe-bomboncic.com

Pratite nas:

Gde se nalazimo

Firma od poverenja 2018