Transport i prevoz sefova

Sefovi, bakomati i kase zbog svoje težine zahtevaju posebnu vrstu prenosa. Posebna tehnika i oprema su potrebni, kao kod selidbi i prenosu klavira i pijanina. Težina sefova i bankomata, kao i gabariti su veliki i spadaju u prevoz i selidbe specijalnih tereta.

Opširnije...

Prevoz klavira

Klavir i pianino su veoma teški instrumenti, mogu biti težine i do 500 kg. Şamim tim veoma je verovatno da će doći do oštećenja klavira prilikom nestručnog pomeranja, kao i moguće povrede čoveka. Selidbe Bombončič ima iskustva u transportu klavira, kao i odgovarajuću zaštitnu opremu.

Opširnije...

Skladistenje namestaja beograd

Stan ili kuća u koju se selite, još uvek nije gotova, a morate da se iselite iz stare? Ovo je samo jedna od mogućnosti kada ne znate šta da radite sa svojim nameštajem, a ne želite da ga bacite.

Opširnije...

Otkup namestaja

Kupili ste novi nameštaj? Ne znate šta sa starim? Agencija "Bombončić-Boris" otkupljuje polovan nameštaj. Bilo da su to trosedi, dvosedi, ormani, kuhinjski stolovi ili kancelarijski nameštaj, možemo vam ponuditi korektnu cenu i osloboditi vas muka oko organizovanja prevoza, rasklapaja i ostalih stvari koje idu uz to.

Opširnije...

Demontiranje namestaja

Današnji nameštaj je uglavnom napravljen od iverice. Lako se sklapa kada ga kupite, ali kada stoji godinama od vlage i vazduha se spojevi rašire i demontaža takvog nameštaja je jako komplikovana, jer može doći do lomljenja i raspadanja. Takav nameštaj više nikada ne možete sklopiti da izgleda kako je bio.

Opširnije...

pakovanje selidbe

Agencija "Bombončić-Boris" nudi kvalitetnu uslugu pakovanja i pripreme Vaših stvari i nameštaja za selidbu.

Ukoliko se selitre iz stambenog ili poslovnog prostora, mi smo tu za vas!

Naš tim zaposlenih, obučen za pakovanje, demontažu, montažu, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu bez briga.

Opširnije...

Selidbe Beograd

Profesionalni tim naših radnika će izvršiti utovar, prevoz i istovar stvari i tako Vas poštedeti stresa i fizičkog napora koji svaka selidba nosi. Po potrebi, možemo obaviti uslugu demontiranja i montiranja nameštaja uz maksimalnu pažnju i pakovanje stvari u kutije. Korišćenjem zaštitinih folija obezbedićemo Vaš nameštaj, slike i sve što je potrebno kako bi ceo proces selidbe prošao bez oštećenja i na taj način ćemo Vam obezbediti selidbu bez stresa. Naši zaposleni su ono čime se posebno dičimo!

Opširnije...

Potrebna vam je neka od naših usluga?

KONTAKT

Kontakt Info

Adresa: Svetog Save 98, Pančevo

Telefoni: 064/ 444 66 74
063/ 253 028

E-mail: info@selidbe-bomboncic.com

Pratite nas:

Gde se nalazimo

Firma od poverenja 2018